Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریعتمداری با اشاره به امضای سند همکاری های 5 ساله ایران و عراق گفت: این سند، نقشه راهی برای همکاری های مشترک ایران و عراق در عرصه مسایل مربوط به بازار کسب و کار، آموزش های مهارتی و رفاه اجتماعی است که در توسعه فعالیت های اقتصادی دو کشور موثر خواهد بود .

به گزارش برنا؛ محمد شریعتمداری در پایان سفر دو روزه خود به کشور عراق در تشریح دستاوردهای این سفر اظهار کرد: سند همکارهای مشترک دو کشور در حوزه روابط کار ، رفاه اجتماعی و مهارتی به امضای دو طرف رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از جمله مباحث مورد توافق را روابط کار، سه جانبه گرایی، مسایل کارگری و کارفرمایی، تشکیل اتحادیه ها و توسعه آنها ، ایمنی، حفاظت و بازرسی کار و استانداردهای مربوط به آن خواند و تصریح کرد: بدین ترتیب در طول پنج سال آینده دو دولت در این زمینه ها همکاری و آموزش های مشترک خواهند داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آموزش های فنی و حرفه ای اظهار کرد: با توجه به نقش مهارت در کسب و کار دنیا و تغییراتی که در بازار کار آینده مشاهده می شود، طبیعی  است که همه دولت ها به فکر همکاری مشترک برای آموزش مهارتی در عرصه های گوناگون باشند.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: با توجه به نقشی که علم و دانش در زمینه کسب فعالیت های اقتصادی دارد ، بنابراین مهارت از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

او تاکید کرد: در این سند، همکاری های گسترده ای در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای، تاسیس مراکز تربیت مربیان و مراکزی که در تدوین استانداردها همکاری دارند ،  بین دو کشور مورد بحث و توافق قرار گرفت.

او با بیان این که در این سند همکاری ، عرصه های مشاغل جدید نیز پیش بینی شده که در 5 سال آینده صورت می گیرد، بیان کرد: برای اولین گام در نجف اشرف ، ایجاد مرکز مشترک تربیت مربی و استفاده از مراکز آموزشی موجود به ویژه مرکز تربیت مربی در حوزه تربیت مربیان جهانگردی زیارتی و افزایش سطح استاندارد پذیرایی از زائرانی که از سراسر دنیا به به نجف اشرف مشرف می شوند مورد توافق قرار گرفت.  

شریعتمداری همچنین با اشاره به نیروهای جوان از  فراهم شدن زمینه های تبادل نیروهای مهارت یافته و آغاز همکاری های مشترک در این زمینه خبر داد .

او با بیان این که قرار بر این شده در اولین فرصت، همکاری های سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور  با استان نجف اشرف و در ادامه با کربلای معلا آغاز شود، بیان کرد: برای افزایش  سطح استانداردهای پذیرایی از زائران ، برخی مربیان در سطوح عالی در ایران آموزش می بینند.

او از دیگر موارد توافق یافته را ایجاد مراکز جوار کارگاهی در شهر نجف در عرصه های گوناگون،  فعالیت های خدماتی و گردشگری زیارتی بیان کرد که دو کشور از تجربیات یکدیگر بهره خواهند برد .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حوزه رفاه اجتماعی تصریح کرد: در این زمینه نیز دو کشور توافق کردند که با مجامع خیریه همکاری داشته باشند و به تاسیس مراکز خیریه کمک  و از تجربیات دو جانبه استفاده کنند و توان یابان نیز آموزش های لازم را ببینند.

شریعتمداری تاکید کرد: در حوزه های بیمه های حمایتی و اجتماعی هم همکاری هایی بین دو کشور به وجود خواهد آمد .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ایران و عراق بازار کار رفاه اجتماعی کسب و کار رفاه اجتماعی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و امارات، از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در ابوظبی در جمع خبرنگاران افزود: درباره پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: 27 میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در 2 کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به 30 میلیارد دلار برسد.

وی گفت: پس از حدود 10 سال، نشست کمیسیون مشترک همکاری بین 2 کشور برگزار شد و در ابتدای آن 2 سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات با بیان اینکه در مجموع 22 سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین طرفین به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال- جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری و افزایش تعداد پروازها بحث و گفت و گو شد.

بذرپاش ادامه‌داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیندهای بانکی بود که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تجارت بین 2 کشور 27 میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم‌ کردن زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین 2 کشور موضوع گردشگری است و هر 2 کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی 2 کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت 2 طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین طرفین بود.

بذرپاش اضافه‌کرد: در مجموع با همه فشارهایی که آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهند، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های 2 کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین درباره توسعه بخش ترانزیت بین 2 کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه «ایران راه» که این روزها در دستور کار دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه انجام و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال