Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، علیرضا رزم حسینی در دیدار با «علاء احمد الجبوری» افزود: راهبرد وزارت صمت در حوزه تجارت بین‌المللی صادرات به ۱۵ کشور همسایه است که ۷۰ درصد صادرات ایران به این کشورها در سال جاری بوده است.

وی با اعلام اینکه عراق رتبه اول صادرات ایران به کشورهای همسایه را در اختیار دارد، تصریح کرد: به دنبال گسترش و تعمیق مراودات تجاری برای ارتقا سطح صادراتی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رزم حسینی به برخی ظرفیت‌های کشورمان اشاره کرد و گفت: ۳۰ میلیون تن فولاد تولید می‌کنیم، در حوزه مس به ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن رسیده‌ایم و صادرات فلزات کشورمان نیز به ۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی همچنین اضافه کرد: در آینده‌ای نزدیک به ظرفیت تولید بیش از ۵۲ میلیون تن فولاد می‌رسیم و در چهار سال آینده در حوزه تولید مس جزو ۱۰ کشور برتر دنیا خواهیم بود که این ظرفیت‌ها، زمینه‌های مناسبی برای تعمیق روابط تجاری میان ایران و عراق خواهند بود.

آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در شهرهای اصلی عراق

وزیر صمت همچنین بر آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در شهرهای اصلی عراق و فعالیت در حوزه نوسازی و بهسازی صنایع تأکید کرد و گفت: با وجود تحریم‌ها، در حوزه تولید لوازم خانگی به همت تولیدکنندگان داخلی گام‌های خوبی برداشته شده است و این حوزه نیز زمینه مناسبی برای تعمیق همکاری‌های دو کشور است.

رزم حسینی همچنین بر آمادگی کشورمان برای کشت فرامرزی در زمینه گندم، جو و ذرت در عراق تاکید کرد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های مناسب در حوزه زمین و سطح قابل کشت، آب و خاک این حوزه می‌تواند تأثیر گذار باشد و با ایجاد تجارت پایدار و درازمدت با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط دو کشور، زمینه ایجاد اشتغال و توسعه را فراهم آورد که شرکت بازرگانی دولتی ایران با تعامل و هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه می‌تواند سفارش دهنده باشد.

وی همچنین بر تسهیل امور واحدهای تولیدی و شرکت‌های خدمات فنی مهندسی ایران در عراق تاکید کرد و ادامه داد: در حوزه خودروسازی آماده همکاری با ایجاد شرکت مشترک در عراق و سرمایه‌گذاری مشترک هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان همچنین تسویه مطالبات کشورمان در بانک‌های عراقی از طریق حواله یا تهاتر را مورد تاکید قرار داد و خواستار همکاری عراق در این حوزه شد.

رزم حسینی با اعلام اینکه وزارت صمت بیش از ۶۰ میلیارد دلار صادرات ایران را در اختیار دارد، افزود: کمیته مشترک با مشارکت بخش خصوصی دو کشور ایجاد می‌کنیم و به عنوان دو وزارتخانه مسیر و حضور دو کشور را در حوزه مراودات تجاری فراهم می‌آوریم.

وزیر تجارت عراق هم بر گسترش مراودات و مناسبات تجاری به ویژه در حوزه تجارت تهاتری تاکید کرد.

علی احمد الجبوری افزود: از دو سال گذشته در حوزه گندم و جو در حال خودکفایی هستیم و این زمینه‌ها برای تعمیق روابط تجاری می‌توانند مؤثر باشند.

وی با تاکید بر ضرورت برگزاری نمایشگاه‌های مختلف برای ارائه محصولات به صورت مستقیم و بدون واسطه با همکاری شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران، گفت: تراز تجاری دو کشور بالاست که زمینه مساعدی برای تأمین منافع دو کشور به شمار می‌رود، عراق پس از چین کشور دوم در حال تجارت با ایران است.

وزیر تجارت عراق با اشاره به شیوع ویروس کووید ۱۹ و تأثیر آن بر کسب و کارها و اقتصاد دنیا، گفت: برای ارتقا مبادلات، همکاری‌های منطقه‌ای و توسعه روابط تجاری ضرورت دارد.

کد خبر 5121827

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی وزارت صمت تجارت عراق بانک مرکزی ایران فولاد لایحه بودجه ۱۴۰۰ قیمت دلار قیمت نفت شاخص کل بورس ویروس کرونا مصرف گاز وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی وزارت نیرو قطع برق روز ملی صادرات بورس تهران رزم حسینی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حال حاضر محققان ناسا با استفاده از یک رویکرد جدید، تخمین‌های جدیدی از میزان جریان آب از رودخانه‌های زمین، سرعت جاری شدن آن به اقیانوس و میزان نوسان هر دو رقم در طول زمان به دست آورده‌اند. چنین اطلاعاتی برای درک چرخه آب سیاره و مدیریت منابع آب شیرین آن بسیار مهم است.

برای دستیابی به تصویری جهانی از میزان آب موجود در رودخانه‌های زمین، دانشمندان آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا (JPL) اندازه‌گیری‌های جریان سنج را با مدل‌های کامپیوتری حدود ۳ میلیون بخش رودخانه در سراسر جهان ترکیب کردند. این تحقیق توسط الیسا کالینز، که این تحلیل را به عنوان یک کارآموز JPL و دانشجوی دکترا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی انجام داد، انجام شد و در Nature Geoscience منتشر شد.

دانشمندان تخمین زدند که حجم کل آب رودخانه های زمین از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۲۲۴۶ کیلومتر مکعب (۵۳۹ مایل مکعب) بوده است. این معادل نیمی از آب دریاچه میشیگان و حدود ۰.۰۰۶ درصد کل آب شیرین است که خود ۲.۵ درصد از حجم جهانی است. رودخانه‌ها علیرغم نسبت کمی که از آب سیاره دارند، از زمان‌های اولیه تمدن‌ها برای انسان حیاتی بوده‌اند.

نقشه بالای این صفحه حجم آب ذخیره شده بر اساس منطقه هیدرولوژیکی را نشان می‌دهد. محققان تخمین زدند که حوضه آمازون (تیره ترین آبی) حاوی حدود ۳۸ درصد از آب رودخانه جهان است که بیشترین میزان را در بین هر منطقه هیدرولوژیکی ارزیابی شده، دارا است. همین حوضه همچنین بیشترین آب را به اقیانوس تخلیه می‌کند. این ۱۸ درصد از تخلیه جهانی به اقیانوس است که از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۳۷۴۱۱ کیلومتر مکعب در سال در سال بوده است.

برای بخش‌هایی از حوضه رودخانه‌های کلرادو، آمازون، و اورنج و همچنین حوضه موری-دارلینگ در جنوب شرقی استرالیا کمیت منفی جریان‌های آبی تخمین زده شده‌است که بیشتر نشان دهنده مصرف شدید آب توسط انسان است. در واقع در این نقاط ما شاهد ردپای انسان هستیم.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901819

دیگر خبرها

  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین