Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقشه راه همکاری مشترک دو کشور ایران و عراق برای دوره پنج ساله تنظیم شده است و امیدواریم با تشکیل کمیته، مسائل مشترک بین دو کشور نهایی شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در دیدار مجازی  با عادل الرکابی، وزیر کار وامور اجتماعی عراق  اظهار داشت: با توجه به روابط خوب، برادرانه، عمیق، دوستانه و پیوستگی و دیرینگی روابط دو کشور، تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف همواره ناکام می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با اشاره به اینکه در دوره مبارزه مردم  عراق با مسئله تروریسم، ایران  همواره  در کنار دولت و مردم  عراق قرار داشته است، افزود:   اوج این همراهی در شهادت سردار دل‌ها شهید سلیمانی و برادر عزیز و گرانقدر ابومهدی المهندس بود و همین موضوع باعث شد پیوند میان دو ملت بیش از پیش  مستحکم‌تر شود.
شریعتمداری اظهار امیدواری کرد: با توسعه همکاری‌های دوجانبه بین دو دولت مقتدر ایران و عراق شاهد برقراری صلح و آرامش در منطقه باشیم.
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رایگان شدن روادید اتباع دو کشور از ابتدای سال ۱۳۹۸ را  بسیار خوب و ارزشمند برشمرد و افزود: با استمرار این همکاری‌ها زمینه توسعه فعالیت‌ها در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری دینی فراهم  می‌شود.
وی افزود: نزدیک به ۶ میلیون ایرانی و عراقی می‌توانند در طول سال از دو کشور بازدید کنند که این  ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه روابط اقتصادی و روابط فرهنگی است.
 شریعتمداری افزود: این دو وزارتخانه بدون تردید می‌توانند نقش اساسی در تحقق ظرفیت‌های بالقوه و ارتقاء سطح تعاملات و روابط داشته باشند.
شریعتمداری با اشاره به  ادغام  سه وزارتخانه و تشکیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود:   حوزه‌های فعالیت و زمینه‌های همکاری مشترک زیادی وجود دارد از جمله بخش تعاون که بیش از ۱۰۰ هزار شرکت تعاونی در کشور فعال هستند و نقش گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف اقتصادی فرهنگی و اجتماعی ایفا می‌کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با اشاره به وجود بانک توسعه تعاون  نیز اظهار داشت: فعالیت‌های تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌ها در حوزه‌های گوناگون تعاونی و غیر تعاونی از جمله وظایف این بانک است و یکی از زمینه‌های مناسب همکاری برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی به شمار می‌آید.
 وی افزود: در کنار این فعالیت، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون هم در ایران وجود دارد که بعد از بررسی، ضمانتنامه‌هایی  را برای مجموعه تعاون در سطح کشور صادر و فعالیت اقتصادی در آن‌ها را تضمین می‌کند.
 شریعتمداری با اشاره به گستردگی مجموعه فعالیت‌های تعاونی در  ایران افزود: بخش قابل توجهی از صادرات کشور امروز از سوی تعاونی‌های مرزی  انجام می‌شود و همکاری بین  تعاونی مرزنشینان دو کشور دارای روند رو به رشدی است.
 وزیر تعاون، کار و رفاه  اجتماعی با اشاره به اینکه ممکن است این حوزه از فعالیت در وزارت  کار و امور اجتماعی  عراق سامان نیافته باشد گفت:  ما آمادگی خود را به عنوان پنجره ورود برای همکاری دو کشور در این حوزه  اعلام می‌کنیم.
شریعتمداری از موضوع روابط کار به عنوان یکی از زمینه‌های همکاری  مشترک بین دو کشور یاد کرد و افزود: در زمینه تنظیم روابط کار که قوانین بین‌المللی و مقررات روابط کار در داخل را شامل می‌شود می‌تواند به  تبادل تجربیات در زمینه در این حوزه منجر شود.
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسعه اشتغال و کارآفرینی را از دیگر بستر‌های همکاری دو کشور بر شمرد و  استفاده از منابع بانکی و توسعه اشتغال پایدار در روستا‌ها و شهر‌های کوچک زیر ۱۰ هزار نفر را از تجربیات ایران عنوان کرد.
وی افزود: در شرایط اقتصادی موجود و  با وجود تحریم، توانستیم ۲۵۰ هزار شغل در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۱۰ هزار نفر در کشور ایجاد کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سابقه فعالیت ۵۰ ساله ایران در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در  ایران، مسئولیت تصدی آموزش‌های خصوصی و دولتی را  عهده دار است  که با نگرش به آینده  کار در ایران صورت می‌گیرد.
 وی حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تربیت مربیان و تبادل تجربیات را در این زمینه  از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور برشمرد.
  شریعتمداری با اشاره به فعالیت چهار سازمان و صندوق بیمه‌های اجتماعی در ایران افزود: این صندوق‌ها تحت تصدی  وزارت  تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه تامین اجتماعی افزود: علاوه بر تجارب در زمینه‌های بیمه‌های اجتماعی، از کارافتادگی، بازنشستگی و درمان، فعالیت‌های اقتصادی بزرگی هستند که از طریق  صندوق‌ها تامین مالی می‌شوند.
 شریعتمداری افزود: همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور ایران و عراق در حوزه این چهار صندوق، می‌تواند به توسعه  فعالیت‌های اقتصادی  بین دو کشور منجر شود.
شریعتمداری، صندوق کارآفرینی امید را مسئول ساماندهی و حمایت مالی از فعالیت‌های اشتغال زایی کوچک در کشور نام برد.
 وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور مسئولیت در حوزه مددجویان، زنان سرپرست خانوار، حقوق کودکان و  زنان، اورژانس اجتماعی و مسائل مربوط به آسیب‌های معتادان را در ایران عهده دار است که می‌تواند زمینه  تبادل همکاری مشترک بین دو کشور در این حوزه  تلقی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: پیش‌نویس موافقتنامه تعهدات تبادل نیروی کار و متخصص را تنظیم  کرده ایم که امیدواریم در  آینده نزدیک  بررسی شود.
شریعتمداری افزود: همچنین در زمینه تنظیم موافقتنامه تبادل سوابق بیمه کارگران دو کشور نیز متن سند تنظیم شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با بررسی، تصویب و امضای این سندها، بتوان زمینه توسعه و گسترش همکاری‌های بین دو کشور را فراهم کرد.
در این دیدار عادل الرکابی، وزیر کار و امور اجتماعی کشور عراق نیز با ابراز خشنودی از دیدار با همتای ایرانی خود ابراز امیدواری کرد: با نابودی این ویروس بتوانیم زمینه‌های همکاری مشترک دوست و برادر ایران را توسعه و گسترش دهیم و منافع مشترک دو کشور را تامین کنیم.
وی با اشاره به اینکه روابط ایران و عراق روابط ریشه‌دار و تاریخی است و زمینه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد افزود: زمانی که  عراق درگیر مشکلات و بحران‌های زیادی بود، موضع ایران در خصوص این وقایع همواره ممتاز بوده و ملت عراق را در زمینه‌های مبارزه با  تروریسم حمایت و پشتیبانی کرده است.
الرکابی افزود: با توجه به اینکه کشور عراق با مشکلات زیادی از جمله جنگ‌های متعدد، دست  و پنجه نرم کرده لازم است زمینه‌های همکاری با همسایگان از جمله کشور دوست و برادر ایران تقویت شود.
وزیر کار وامور اجتماعی عراق تصریح کرد: علاوه بر زمینه مبارزه با تروریسم، به توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های مشترک نیازمندیم که در این میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌تواند در توسعه همکاری نقش بسیار اساسی ایفا کند.
عادل الرکابی، زمینه فعالیت این وزارتخانه را دو حوزه  کار و امور اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت: این وزارتخانه در زمان بروز مشکلات به افراد نیازمند کمک می‌کند و با همکاری وزارتخانه‌های دیگر مشکلات مردم را مرتفع می‌سازد.
وزیر کار وامور اجتماعی  عراق  افزود: در زمینه تامین اجتماعی  نیز هیئت عالی حمایت از قشر‌های ضعیف در عراق  وظیفه  حمایت از زنان را عهده دار است.
 وی با اشاره به مشکلاتی که به دلیل وقوع جنگ در عراق  ایجاد شد، گفت:  بسیاری از افراد در عراق به فراگیری آموزش‌های مهارتی به منظور ورود به بازار کار کشور نیازمند هستند.
  وزیر کار و امور اجتماعی عراق تصریح کرد: ایران و عراق از منابع غنی و سرشار اقتصادی و انسانی در زمینه‌های مختلف  برخوردار هستند  و این موضوع می‌تواند به زمینه‌های گسترش همکاری بین دو کشور منجر شود.
 وی به موضوع گردشگری  نیز اشاره کرد و افزود:در این راستا نیازمند همکاری، هماهنگی و تشریک مساعی بین دو کشور هستیم.
وزیر کار و امور اجتماعی عراق با اشاره به اینکه همکاری‌های دو کشور ایران و عراق در زمینه‌های مختلف در حال گسترش است اظهار امیدواری کرد: زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور از جمله در خصوص مباحث کار و امور اجتماعی بیش از پیش گسترش یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شریعتمداری شریعتمداری وزیر تعاون تعاون زمینه های همکاری مشترک کار و رفاه اجتماعی کار و امور اجتماعی امور اجتماعی عراق مشترک بین دو کشور ایران و عراق وزیر تعاون وزیر کار همکاری ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات دو سند همکاری با رئیس اماراتی این کمیسیون امضا کرد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن دو سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسئولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات در شهر ابوظبی آغاز کرد که آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده و این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار شده است.

در ابتدای این جلسه طرف اماراتی ضمن اعلام تمایل دولت امارات متحده عربی به توسعه روابط با ایران نکاتی درباره میزان حجم تجارت و مبادلات بین تهران و ابوظبی بیان کرد.

این در حالی است که مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال - جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد