Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نقشه راه همکاری مشترک دو کشور ایران و عراق برای دوره پنج ساله تنظیم شده است و امیدواریم با تشکیل کمیته ،مسائل مشترک بین دو کشور نهایی شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در دیدار مجازی با عادل الرکابی ، وزیر کار وامور اجتماعی عراق اظهار داشت: با توجه به روابط خوب، برادرانه ، عمیق، دوستانه و پیوستگی و دیرینگی روابط دو کشور ، تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف همواره ناکام می ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در دوره مبارزه مردم عراق با مسئله تروریسم، ایران همواره در کنار دولت و مردم عراق قرار داشته است، افزود: اوج این همراهی در شهادت سردار دلها شهید سلیمانی و برادر عزیز و گرانقدر ابومهدی المهندس بود و همین موضوع باعث شد پیوند میان دو ملت بیش از پیش مستحکم تر شود.
شریعتمداری اظهار امیدواری کرد: با توسعه همکاری‌های دوجانبه بین دو دولت مقتدر ایران و عراق شاهد برقراری صلح و آرامش در منطقه باشیم.
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی، رایگان شدن روادید اتباع دو کشور از ابتدای سال 1398 را بسیار خوب و ارزشمند برشمرد و افزود: با استمرار این همکاری ها زمینه توسعه فعالیت ها در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری دینی فراهم می شود .
وی افزود: نزدیک به 6 میلیون ایرانی و عراقی می توانند در طول سال از دو کشور بازدید کنند که این ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه روابط اقتصادی و روابط فرهنگی است.
شریعتمداری افزود : این دو وزارتخانه بدون تردید می توانند نقش اساسی در تحقق ظرفیت‌های بالقوه و ارتقاء سطح تعاملات و روابط داشته باشند .
شریعتمداری با اشاره به ادغام سه وزارتخانه و تشکیل وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: حوزه های فعالیت و زمینه‌های همکاری مشترک زیادی وجود دارد از جمله بخش تعاون که بیش از 100 هزار شرکت تعاونی در کشور فعال هستند و نقش گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف اقتصادی فرهنگی و اجتماعی ایفا می کنند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وجود بانک توسعه تعاون نیز اظهار داشت: فعالیت‌های تامین مالی پروژه ها و طرح ها در حوزه های گوناگون تعاونی و غیر تعاونی از جمله وظایف این بانک است و یکی از زمینه‌های مناسب همکاری برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی به شمار می آید.
وی افزود: در کنار این فعالیت، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون هم در ایران وجود دارد که بعد از بررسی، ضمانتنامه هایی را برای مجموعه تعاون در سطح کشور صادر و فعالیت اقتصادی در آنها را تضمین می کند.
شریعتمداری با اشاره به گستردگی مجموعه فعالیت‌های تعاونی در ایران افزود: بخش قابل توجهی از صادرات کشور امروز از سوی تعاونی های مرزی انجام می شود و همکاری بین تعاونی مرزنشینان دو کشور دارای روند رو به رشدی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ممکن است این حوزه از فعالیت در وزارت کار و امور اجتماعی عراق سامان نیافته باشد گفت : ما آمادگی خود را به عنوان پنجره ورود برای همکاری دو کشور در این حوزه اعلام می‌کنیم.
شریعتمداری از موضوع روابط کار به عنوان یکی از زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور یاد کرد و افزود: در زمینه تنظیم روابط کار که قوانین بین‌المللی و مقررات روابط کار در داخل را شامل می‌شود می‌تواند به تبادل تجربیات در زمینه در این حوزه منجر شود .
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی، توسعه اشتغال و کارآفرینی را از دیگر بسترهای همکاری دو کشور بر شمرد و استفاده از منابع بانکی و توسعه اشتغال پایدار در روستاها و شهرهای کوچک زیر 10 هزار نفر را از تجربیات ایران عنوان کرد.
وی افزود: در شرایط اقتصادی موجود و با وجود تحریم ، توانستیم 250 هزار شغل در مناطق روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر در کشور ایجاد کنیم .
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سابقه فعالیت 50 ساله ایران در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تصریح کرد : سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در ایران، مسئولیت تصدی آموزش های خصوصی و دولتی را عهده دار است که با نگرش به آینده کار در ایران صورت می گیرد .
وی حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تربیت مربیان و تبادل تجربیات را در این زمینه از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور برشمرد.
شریعتمداری با اشاره به فعالیت چهار سازمان و صندوق بیمه های اجتماعی در ایران افزود: این صندوق ها تحت تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه تامین اجتماعی افزود: علاوه بر تجارب در زمینه‌های بیمه‌های اجتماعی، از کارافتادگی، بازنشستگی و درمان، فعالیت‌های اقتصادی بزرگی هستند که از طریق صندوق‌ها تامین مالی می‌ شوند.
شریعتمداری افزود: همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور ایران و عراق در حوزه این چهار صندوق، می تواند به توسعه فعالیت‌های اقتصادی بین دو کشور منجر شود.
شریعتمداری، صندوق کارآفرینی امید را مسئول ساماندهی و حمایت مالی از فعالیت های اشتغال زایی کوچک در کشور نام برد .
وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور مسئولیت در حوزه مددجویان، زنان سرپرست خانوار، حقوق کودکان و زنان، اورژانس اجتماعی و مسائل مربوط به آسیب‌های معتادان را در ایران عهده دار است که می تواند زمینه تبادل همکاری مشترک بین دو کشور در این حوزه تلقی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد : پیش‌نویس موافقتنامه تعهدات تبادل نیروی کار و متخصص را تنظیم کرده ایم که امیدواریم در آینده نزدیک بررسی شود.
شریعتمداری افزود: همچنین در زمینه تنظیم موافقتنامه تبادل سوابق بیمه کارگران دو کشور نیز متن سند تنظیم شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با بررسی ،تصویب و امضای این سندها، بتوان زمینه توسعه و گسترش همکاری‌های بین دو کشور را فراهم کرد.
در این دیدار عادل الرکابی، وزیر کار و امور اجتماعی کشور عراق نیز با ابراز خشنودی از دیدار با همتای ایرانی خود ابراز امیدواری کرد: با نابودی این ویروس بتوانیم زمینه‌های همکاری مشترک دوست و برادر ایران را توسعه و گسترش دهیم و منافع مشترک دو کشور را تامین کنیم.
وی با اشاره به اینکه روابط ایران و عراق روابط ریشه‌دار و تاریخی است و زمینه های مختلفی را در بر می‌گیرد افزود: زمانی که عراق درگیر مشکلات و بحران‌های زیادی بود، موضع ایران در خصوص این وقایع همواره ممتاز بوده و ملت عراق را در زمینه‌های مبارزه با تروریسم حمایت و پشتیبانی کرده است.
الرکابی افزود: با توجه به اینکه کشور عراق با مشکلات زیادی از جمله جنگ های متعدد، دست و پنجه نرم کرده لازم است زمینه‌های همکاری با همسایگان از جمله کشور دوست و برادر ایران تقویت شود.
وزیر کار وامور اجتماعی عراق تصریح کرد : علاوه بر زمینه مبارزه با تروریسم، به توسعه همکاری‌ها در حوزه های مشترک نیازمندیم که در این میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می تواند در توسعه همکاری نقش بسیار اساسی ایفا کند‌.
عادل الرکابی، زمینه فعالیت این وزارتخانه را دو حوزه کار و امور اجتماعی عنوان کرد و اظهار داشت: این وزارتخانه در زمان بروز مشکلات به افراد نیازمند کمک می‌کند و با همکاری وزارتخانه های دیگر مشکلات مردم را مرتفع می‌سازد .
وزیر کار وامور اجتماعی عراق افزود: در زمینه تامین اجتماعی نیز هیئت عالی حمایت از قشرهای ضعیف در عراق وظیفه حمایت از زنان را عهده دار است .
وی با اشاره به مشکلاتی که به دلیل وقوع جنگ در عراق ایجاد شد ،گفت : بسیاری از افراد در عراق به فراگیری آموزش‌های مهارتی به منظور ورود به بازار کار کشور نیازمند هستند.
وزیر کار و امور اجتماعی عراق تصریح کرد: ایران و عراق از منابع غنی و سرشار اقتصادی و انسانی در زمینه‌های مختلف برخوردار هستند و این موضوع می تواند به زمینه های گسترش همکاری بین دو کشور منجر شود.
وی به موضوع گردشگری نیز اشاره کرد و افزود :در این راستا نیازمند همکاری ،هماهنگی و تشریک مساعی بین دو کشور هستیم.
وزیر کار و امور اجتماعی عراق با اشاره به اینکه همکاری‌های دو کشور ایران و عراق در زمینه‌های مختلف در حال گسترش است اظهار امیدواری کرد: زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور از جمله در خصوص مباحث کار و امور اجتماعی بیش از پیش گسترش یابد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی با اشاره همکاری مشترک بین دو کشور زمینه های همکاری مشترک کار و امور اجتماعی امور اجتماعی عراق ایران و عراق وزارت تعاون وزیر تعاون وزیر کار فعالیت ها همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد