Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود ترابی درخطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته مردم گنبدکاووس گفت که دشمنان نمی‌توانند توسعه روابط دو کشور همسایه و عزتمندی و اقتدار آنها را تحمل کنند بنابراین بر اساس سیاست معروف استعمار پیر یعنی انگلیس مبنی بر "تفرقه بینداز و حکومت کن"، عمل می‌کنند.

وی با تشبیه آتش زدن کنسولگری ایران در نجف با حوادث اخیر در برخی شهرهای کشورمان، افزود: افراد ناشناسی که این اقدام را انجام دادند بدون تردید از اهالی شهر نجف نبودند بلکه افراد اجیر شده دشمنان و منافقین بودند که باید حساب آنها را از مردم مومن و مسلمان عراق جدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام ترابی با تاکید بر ضرورت هوشیاری و بصیرت مردم دو کشور ایران و عراق در حوادث اخیر، اضافه کرد: دستگاه دیپلماسی کشورمان بایستی ابعاد حقوقی و سیاسی این موضوع را پیگیری نماید و علاوه بر آن چشم مردم عراق هم به گفتمان مرجعیت دینی‌ این کشور است.

وی تصریح کرد: بدون تردید آنگونه که رهبری انقلاب نیز چندی پیش فرمودند "آینده از آن مردم بویژه جوانان پاک و مومن عراق است" و این نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان نیز با بصیرت و آگاهی مردم و حضور آنها در صحنه به شکست می‌انجامد.

خطیب جمعه گنبدکاووس با اشاره به آرامش ایجاد شده در کشور پس از برخی حوادث ناشی از گران شدن بنزین، گفت که همه مسوولان بایستی از مردم صبور و انقلابی ایران قدردانی کنند و مردم نیز بدانند که گران شدن بنزین، تصمیمی امنیتی و راهبردی مناسب برای مقابله با تحریم‌های اقتصادی دشمنان در شرایط فعلی می‌باشد.

حجت الاسلام ترابی افزود: اکنون انتظار مردم از دولتمردان، ایجاد اعتماد و عمل به قولشان مبنی بر عدم افزایش قیمت دیگر کالاها و خدمات به بهانه گران شدن بنزین است و در این راه بایستی از تمامی ظرفیت‌های نظارتی استفاده و با متخلفان و سوء‌استفاده کنندگان احتمالی برخورد شود.

وی اضافه کرد: انتظار دیگر مردم از دولت پس از گران شدن بنزین، شفاف سازی درآمدهای حاصله و توزیع عادلانه آن بین همه واجدین شرایط است و اگر بخشی از این درآمدها نیز صرف بهبود و تقویت حمل و نقل عمومی شود، مردم اعتراضی ندارند اما باید دقیق گزارش شده تا مردم قانع شوند.

حجت‌الاسلام ترابی به سخنان اخیر رهبری انقلاب درجمع بسیجیان نیز اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت توجه جدی به منویات رهبری و تجزیه و تحلیل صحیح و بازنشر آن دربین گروه‌های مختلف مردم، تصریح کرد: آنگونه که رهبری فرمودند دشمنان از وحدت و انسجام حاکم بین اقوام ساکن در ایران واهمه دارند و برای برهم زدن آن همواره برنامه‌ریزی و توطئه می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروز توطئه‌های دشمنان عمیق، پیچیده و خطرناک است، تصریح کرد که تنها در سایه حفظ وحدت و انسجام، بصیرت و آگاهی و حضور فعال در همه صحنه‌ها و نیز پیروی از منویات رهبری انقلاب می‌توان بر این توطئه‌ها غلبه و یا آن را خنثی کرد.

گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت و پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع وسعت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

برچسب‌ها گنبدکاووس گلستان نماز جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس گلستان نماز جمعه گنبدکاووس گلستان نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی جغتای معرفی شد
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • وحدت بین شیعه و سنی در تالش مثال زدنی است
  • مردم ایران با شهید و شهادت آشنا هستند
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم